VVSB, Ter Leede en FC Lisse spelen gelijk in derde divisie

REGIO - In de derde divisie hebben VVSB, Ter Leede en FC Lisse allemaal een punt overgehouden aan hun wedstrijd. VVSB speelde bij Ajax (ama.) met 2-2 gelijk. Die eindstand stond ook op het scorebord na afloop van Excelsior '31 - Ter Leede. De wedstrijd tussen FC Lisse en Jong Almere City FC eindigde in 3-3.
VVSB kwam er in Amsterdam tegen Ajax (ama.) in eerste instantie niet aan te pas. Oud-Quick Boys-speler Kenneth Misa-Danso bracht de thuisploeg voor rust op 1-0. Ricardo Fransberg maakte na rust de 2-0.
Na twee aanvallende wissels van VVSB-trainer Eric Meijers kwamen de Noordwijkerhouters een kwartier voor tijd op 2-1. Het was wel verdediger Peter Verhoeve die het goede voorbeeld moest geven. Hij kopte raak uit een vrije trap. Loyd van der Wilden maakte in de 90e minuut de gelijkmaker.

Tien man

Ter Leede kwam in Overijssel op voorsprong via Sohaib Echahbouni. Excelsior '31-spits Boy Boeloerditi maakte vrij rap in de eerste helft de gelijkmaker. Met nog een kwartiertje voor rust kwam de thuisploeg op 2-1. Vanaf de strafschopstip zette Hakim Ezafzafi via een 'panenka' de thuisploeg op voorsprong.
Excelsior '31 moest wel de rust in met tien man. Doelpuntenmaker Boeloerditi kreeg de rode prent voorgeschoteld. In de tweede helft schoot Ian van Otterlo Ter Leede op gelijke hoogte. Daar bleef het ook bij

Zes treffers

Al voor rust stond FC Lisse met 1-2 achter tegen Jong Almere City. Faris Hammouti maakte beide goals. Vlak voor rust maakte Kubilay Köylü de aansluitingstreffer. De 20-jarige buitenspeler verlengde afgelopen week z'n contract nog bij de Lissenaren.
In de tweede helft kwam Lisse op voorsprong via Boyd Stevens en Jaap Zwetsloot. Vlak voor tijd maakte Joshua Zimmermann de gelijkmaker: 3-3. De Almeerders worden overigens getraind door Florian Wolf. De 33-jarige oefenmeester staat ook voor de groep bij het Noordwijkse SJC.

Scoreverloop Ajax (ama.) - VVSB: 2-2 (1-0)

• Misa-Danso 1-0
  • Fransberg 2-0
  • Verhoeve 2-1
  • Van der Wilden 2-2

Scoreverloop Excelsior '31 - Ter Leede: 2-2 (2-1)

• Echahbouni 0-1
  • Boeloerditi 1-1