Realityserie over Haagse zanger: Janah op weg naar het Kurhaus

Janah Louard
Janah Louard
DEN HAAG - De Haagse zanger Janah Louard heeft één grote droom: optreden in het Kurhaus. En die droom staat op het punt om werkelijkheid te worden, maar daar moet nog wel wat voor gebeuren. Omroep West volgt Janah tijdens zijn weg naar het Kurhaus, waar hij op 22 en 23 november twee concerten geeft.
De serie volgt de voorbereidingen van het concert; van de eerste ideeën tot het daadwerkelijke optreden. Op maandag 21 oktober om 17.00 uur wordt de eerste uitzending van 'Janah op weg naar het Kurhaus' uitgezonden op TV West.
'Het Kurhaus is heel speciaal voor mij', vertelt Janah: 'Ik liep hier als jongetje vroeger altijd langs. Het is echt een droom om daar straks binnen te staan.' Waar zijn manager de logistieke details uitvogelt, begint de zanger vast met de muzikale voorbereiding: 'We gaan een lied maken speciaal voor deze concerten. Het wordt echt supergaaf.'

Soundmixshow

Op zijn vijftiende werd Janah de huiszanger in de Scheveningse zaak 'De Jungle', waar hij iedere zondag optrad. Daar kwam op een dag Henny Huisman lunchen die de jonge zanger uitnodigde om mee te doen aan zijn Soundmixshow. Die heeft Janah uiteindelijk gewonnen.
In de serie komt het optreden steeds dichterbij en jongleert Janah zijn werk als zanger met zijn privéleven. Voor de kinderen moet namelijk ook gewoon gezorgd worden.