VVSB speelt met tien man gelijk tegen VVOG

FC Lisse viert de overwinning
FC Lisse viert de overwinning © Orange Pictures
REGIO - FC Lisse heeft in de derde divisie in eigen huis ruim gewonnen van ONS Sneek. Op Ter Specke werd het 4-1 tegen de ploeg uit Friesland. Ter Leede speelde voor de vierde keer dit seizoen gelijk. De Sassenheimers kwamen niet verder dan een puntendeling tegen DOVO: 1-1. Ian van Otterlo maakte tien minuten voor tijd de goal voor de ploeg van Steef Roodakkers.
Het duurde even voordat de wedstrijd in Lisse in de derde divisie echt loskwam. Maar daarna ging het rap. Een kleine vijf minuten voor rust maakte Tom Noordhoff z'n eerste competitietreffer in het shirt van FC Lisse.
Na de thee liep FC Lisse in ongeveer tien minuten tijd uit naar een 4-0 voorsprong. Jeffrey Klijbroek maakte de tweede treffer voor FC Lisse na een lange rush van Kubilay Köylü. Diezelfde Köylü schoot vijf minuten later de 3-0 binnen. Rik Vermeulen maakte het kwartet aan goals compleet voor de Lissenaren.
Samenvatting FC Lisse - ONS Sneek - OMROEP WEST SPORT
Vlak voor tijd maakte ONS Sneek een eretreffer (4-1) via Genridge Prijor. Met de overwinning op zak, kruipt FC Lisse beetje bij beetje richting de middenmoot. De ploeg van Robbert de Ruiter heeft acht punten uit acht duels.

Van Otterlo

Ter Leede heeft voor de vierde week op rij de punten moeten delen met een tegenstander in de derde divisie. Na eerdere gelijkspelen tegen ONS Sneek, ODIN'59 en Excelsior '31, kwamen de Sassenheimers tegen DOVO niet verder dan 1-1.
Jasper Waalkens maakte vlak voor rust de openingstreffer in Veenendaal. Ter Leede-middenvelder Van Otterlo scoorde tien minuten voor tijd de gelijkmaker. In de slotfase kreeg Lars Middelwijk rood namens DOVO. Gescoord werd er echter niet meer.

Lichtuitval bij VVSB

In Noordwijkerhout heeft VVSB met 2-2 gelijkgespeeld tegen VVOG. De ploeg van Eric Meijers deed dat terwijl het een helft lang met tien man stond. Vijf minuten voor rust kreeg VVSB-verdediger Peter Verhoeve z'n tweede gele kaart toen hij een strafschop veroorzaakte. Mike Ahrens schoot de penalty binnen namens VVOG. Nog voor het rustsignaal maakten de Noordwijkerhouters via Felitciano Zschusschen gelijk.
In de tweede helft lag het spel een paar minuten stil, omdat het licht uitviel op Sportpark De Boekhorst. Nadat de lichten weer aan waren maakte VVSB met tien man alsnog de 2-1. Middenvelder Frans van Niel schoot van buiten het strafschopgebied raak. In de dying seconds van de wedstrijd maakte Henry Kersten de 2-2. De paars-gelen staan met twaalf punten uit zeven wedstrijden op de zevende plek in de derde divisie.
Robbert de Ruiter: 'FC Lisse neemt afstand van de laatst plek'
Erik Cummins na overwinning FC Lisse: 'Eindelijk gerechtigheid'

Scoreverloop FC Lisse - ONS Sneek: 4-1 (1-0)
  • Noordhoff 1-0
  • Klijbroek 2-0