Man aangehouden na crash met gehuurde Lamborghini

Lamborghini zwaar beschadigd na aanrijding in Maasdijk.
Lamborghini zwaar beschadigd na aanrijding in Maasdijk. © District8
MAASDIJK - Bij een aanrijding op de Pettendijk in Maasdijk is een kostbare Lamborghini Huracan zwaar beschadigd geraakt. De sportwagen met een nieuwprijs van 300.000 euro maakte onderdeel uit van een trouwstoet en botste op een busje van een beveiligingsbedrijf. Na het ongeluk werd de 30-jarige bestuurster meerdere keren bespuugd. Een 23-jarige man uit Zaltbommel die onderdeel uitmaakte van de trouwstoet is door de politie aangehouden.
De Lamborghini is eigendom van een verhuurbedrijf en kwam zondagavond rond 21.15 uur op de kruising met de Lange Kruisweg met het busje in botsing. Na de aanrijding ontstond een ruzie tussen de bestuurster van het busje en de inzittenden van meerdere auto's uit de trouwstoet. De vrouw werd hierbij meerdere malen in het gezicht gespuugd.
De politie hield een 23-jarige verdachte uit Zaltbommel aan voor het incident. Hij zit maandag nog steeds vast en wordt verhoord. De vrouw is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen zijn door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek.