KIJK LIVE: Debat vreugdevuren Haagse gemeenteraad

De boulevard van Scheveningen tijdens de vonkenregen
De boulevard van Scheveningen tijdens de vonkenregen © Regio15
DEN HAAG - De gemeenteraad van Den Haag debatteert donderdagmiddag over de toekomst van de vreugdevuren op Scheveningen. Omroep West zendt de raadsvergadering live uit op radio, tv, de site en op de app.
De gemeenteraad komt donderdag bij elkaar om te debatteren over het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de vreugdevuren. Een paar dagen na publicatie van dat rapport besloot burgemeester Pauline Krikke af te treden.
'Omdat voormalig burgemeester Pauline Krikke weg is, zal het minder beladen zijn dan in eerste instantie werd verwacht dat het zou zijn. De echte politieke spanning is eraf', zegt politiek verslaggever Lot van Bree. 'Maar het gaat nog steeds om belangrijke zaken: hoe gaat Den Haag tijdens de komende jaarwisseling om met de vreugdevuren? Hoe gaat Den Haag om met de bouwers? Wat gaat de gemeente zelf doen om zaken te handhaven? Dus het wordt zeker een bijzonder debat denk ik.'
KIJK LIVE: Debat vreugdevuren Haagse gemeenteraad

Live op radio, tv en de website

Het debat is ook live te volgen via Radio West en op TV West wordt een extra uitzending uitgezonden. Die wordt om 17.30 uur onderbroken voor het TV West Nieuws en gaat vervolgens door tot het einde van het debat.