Twee mannen rijden door schuifpui garage na mishandeling

DELFT - Twee mannen zijn maandagochtend mishandeld in een parkeergarage in Delft. Het tweetal werd rond 5.30 uur bij hun auto door vijf mannen opgewacht. Een van de slachtoffers probeerde met zijn auto weg te rijden, maar reed hierbij door de schuifpui van de parkeergarage.

De twee mannen, een 27-jarige Hoensbroeker en een 26-jarige man uit Nieuwegein liepen rond 5.30 uur naar hun auto aan het Vesteplein in Delft. Hier werden zij opgewacht door vijf mannen. Het tweetal kreeg enkele klappen en de auto werd door de groep vernield.

Een van de slachtoffers wist in zijn auto te komen en probeerde hiermee weg te rijden. Hij reed echter door de schuifpui van de parkeergarage. De auto raakte hierbij flink beschadigd. De vijf verdachten sloegen daarna op de vlucht, terwijl de twee slachtoffers naar het ziekenhuis zijn gebracht voor controle.

Camerabeelden

De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de verdachten. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de toedracht, waarbij onder meer bekeken wordt of er camera's in de garage hangen.

Meer over dit onderwerp:
DELFT MISHANDELING
Deel dit artikel: