Gewapende overval op Domino's Pizza in Voorburg

Gewapende overval op pizzeria in Voorburg.
Gewapende overval op pizzeria in Voorburg. © Regio15
VOORBURG - Drie gewapende overvallers hebben maandagavond een pizzeria in Voorburg beroofd. De drie verdachten bedreigden het aanwezige personeel van het restaurant aan de Koningin Julianalaan met een wapen en gingen er vervolgens met een nog onbekende buit vandoor.
De overval vond maandagavond rond 22.30 uur plaats. De drie verdachten vluchtten na de overval in de richting van de plaatselijke McDonalds. De politie deed met behulp van speurhonden onderzoek in de omgeving. Zo ver bekend zijn er geen gewonden gevallen.
Het is de derde keer in de afgelopen twee maanden dat een filiaal van de pizzaketen in de regio is overvallen. In september werd een vestiging in Zoetermeer beroofd nadat een medewerkster werd bedreigd met een steek- en stroomstootwapen. Deze overval werd twee weken geleden nog behandeld in Team West. Op de dag van de uitzending werd de vestiging van Domino's in Waddinxveen overvallen. Hierbij raakte een 16-jarige medewerker gewond. De drie overvallen hebben met elkaar gemeen dat ze alle drie door drie personen zijn uitgevoerd.