Man met witte bodywarmer gezocht voor mishandeling in Leiden

LEIDEN - Tijdens Leidens Ontzet is een 21-jarige man mishandeld door een groep mannen. Er zijn al vier personen aangehouden, maar er wordt nog één man gezocht. Hij gebruikte veel geweld en gooide een fiets naar het slachtoffer en zijn vriendin.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 5 november. Meer zaken zijn hier te vinden.
De 21-jarige man loopt op donderdag 3 oktober rond 23.15 uur samen met zijn vriendin over het Gangetje in het centrum van Leiden. Ter hoogte van de Breestraat lopen ze langs een groepje mensen, als er iets wordt geroepen naar zijn vriendin. Als de man hier iets van zegt, wordt hij meteen geschopt, geslagen en naar de grond gewerkt door een groep mannen. Ook wordt er een fiets naar hem gegooid.
Het slachtoffer breekt zijn neus en zijn jukbeen. Verder zit zijn hele lichaam onder de blauwe plekken en kneuzingen. De politie heeft inmiddels vier personen aangehouden. Op de beelden van de mishandeling is een man te zien die nog wordt gezocht. Hij draagt een witte bodywarmer. Omdat hij onderdeel was van een grotere groep, denkt de politie dat er mensen moeten zijn die weten wie de nog gezochte man is.

Herkent u hem?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem