Wie weet meer over de vermissing van Karin Heemskerk?

Zoektocht naar Karin Heemskerk
Zoektocht naar Karin Heemskerk © Politie Den Haag
LEIDEN - De 51-jarige Karin Heemskerk uit Leiden is al ruim anderhalve week vermist. De politie en mensen uit haar omgeving maken zich ernstige zorgen over haar. Mensen die haar na 27 oktober hebben gezien of die weten waar ze nu is, worden gevraagd zich te melden.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 5 november. Meer zaken zijn hier te vinden.
UPDATE: Het lichaam van de Karin Heemskerk is gevonden in het water bij het Vlietland in Leiden. Tijdens een zoektocht met sonarboten op 12 november werd op de bodem een zwarte Toyota Aygo gevonden. De politie sluit een misdrijf uit: waarschijnlijk is Karin Heemskerk het slachtoffer van een ongeluk geworden.
Karin Heemskerk is op zondagavond 27 oktober in het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp geweest. Daar is met haar pinpas een parkeerkaartje afgerekend. Vermoedelijk is ze tussen 21.30 en 22.00 uur thuisgekomen aan het Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden. Waarschijnlijk heeft ze haar woning om 23.45 uur verlaten. Daarna ontbreekt elk spoor van de vrouw.
Ze is mogelijk vertrokken met haar Toyota Aygo met kenteken 35-ZK-SK. De auto is zwart en heeft opvallende zilvergrijze strepen op het dak en op de motorkap.