Laatste twee gestolen melkbussen 't Geertje terecht

ZOETERWOUDE - De laatste twee vermiste melkbussen van geitenboerderij 't Geertje zijn terecht. Boerin Ada van Rijn vertelde dat de vinder contact met de boerderij in Zoeterwoude heeft opgenomen en dat ze de twee bussen op kunnen halen.

Dieven sloegen in de nacht van vrijdag op zaterdag toe bij de geitenboerderij. Tien tot vijftien kenmerkende groen-witte melkbussen werden gestolen. Die bleven vermist, tot Omroep West-nieuwslezer André Koolen zondagochtend de melkbussen in Rijswijk vond. Direct werd 't Geertje geïnformeerd en boer Wim van Rijn kwam de bussen meteen ophalen.

In de tussentijd waren twee van de elf door Koolen gevonden melkbussen verdwenen. Het echtpaar deed een oproep aan de persoon die de bussen mee had genomen. En met succes, want maandagmiddag meldde Ada van Rijn dat de vinder contact met hen had opgenomen. 'De vinder wist op dat moment niet dat ze van ons waren. Maar nadat hij de oproep las heeft hij gelijk contact met ons opgenomen. We kunnen de laatste twee melkbussen op gaan halen.'

Omroep West ging met Wim mee om de melkbussen op te halen:

LEES OOK: Dieven slaan toe bij boerderij 't Geertje, Omroep West-medewerker vindt buit terug

Meer over dit onderwerp:
MELKBUSSEN 'T GEERTJE
Deel dit artikel: