FC Lisse wint simpel van SteDoCo, VVSB verliest eerste duel zonder Meijers

VVSB verliest in eigen huis met 0-2 van GOES
VVSB verliest in eigen huis met 0-2 van GOES © Orange Pictures
LISSE - FC Lisse heeft in eigen huis relatief makkelijk gewonnen van SteDoCo. Op Ter Specke werd het 4-2 voor de thuisploeg. FC Lisse kruipt met de overwinning steeds verder omhoog op de ranglijst in de Derde Divisie. De Lissenaren staan nu zesde. VVSB verloor zaterdagavond in eigen huis met 0-2 van GOES. Het was de eerste wedstrijd zonder trainer Eric Meijers. Die verruilde VVSB deze week voor Spakenburg.
De wedstrijd op Ter Specke brandde al vroeg los. Na een half uur spelen stond FC Lisse al met 3-1 voor. SteDoCo kwam nog wel op voorsprong via Benjamin van Wanrooij. Nog geen tien minuten later stonden de Lissenaren alweer met 2-1 voor. Eerst maakte Bryan Jongeneel een eigen doelpunt. Tom Duindam bracht daarna met zijn tweede competitietreffer FC Lisse op voorsprong.
Samenvatting FC Lisse - SteDoCo
Nog voor het rustsignaal liep FC Lisse uit naar 4-1. Eerst schoot Mo Adouch van een meter of twintig raak. Daarna was het de beurt aan Ayoub Aït Afkir. In de tweede helft bracht alleen nog SteDoCo-aanvaller Kyle Doesburg verandering aan de stand. Met de overwinning op zak pakten de Lissenaren alweer hun twaalfde punt in vijf wedstrijden.
De Ruiter vertrekt bij FC Lisse: 'Club gaat door met bouwen, dat is niet goed voor mij'

VVSB verliest

In Noordwijkerhout ging VVSB op eigen grond met 0-2 onderuit tegen laagvlieger GOES. Steve Schalkwijk en Daniel Wissel maakten de Zeeuwse goals. Het was het eerste duel voor VVSB zonder trainer Meijers. Hij begint komende maandag aan z'n nieuwe klus bij SV Spakenburg. De trainer liet donderdag aan z'n spelergroep weten dat hij de club ging verlaten. Assistent-trainer Patrick van der Fits nam de honneurs waar tegen GOES.
Scoreverloop FC Lisse - SteDoCo: 4-2 (4-1)
  • Benjamin van Wanrooij 0-1
  • Bryan Jongeneel (eigen doelpunt) 1-1
  • Tom Duindam 2-1
  • Mo Adouch 3-1
  • Ayoub Aït Afkir 4-1
  • Kyle Doesburg 4-2
Scoreverloop VVSB - GOES: 0-2 (0-1)