Richard Plug volgt Eric Meijers op bij VVSB

NOORDWIJKERHOUT - Richard Plug is de nieuwe trainer van VVSB. Hij volgt bij de club uit Noordwijkerhout Eric Meijers op, die vorige week naar Spakenburg vertrok. Plug tekent voor anderhalf jaar.

Zelf stapte Plug vorige week op bij de competitiegenoot van VVSB: DVS '33 uit Ermelo. Het contract van Plug bij DVS liep aan het einde van het seizoen af bij de club uit Gelderland. De IJmuidenaar wilde dat contract niet verlengen en hij had problemen met mensen binnen de club. Uiteindelijk besloten club en trainer om uit elkaar te gaan.

Meijers werd op zijn beurt weggekocht bij VVSB door Spakenburg. 'Je kunt op geen mooiere plek werken dan de Westmaat (sportpark Spakenburg red.), de Bollenstreek of Groesbeek', zei Meijers over zijn transfer. 'In de laatste twee regio's heb ik al gewerkt, dus nu heb ik ze alledrie gehad. Daar mag ik heel trotst op zijn, gezien mijn carrière.'

Barendrecht

Voordat Plug trainer werd van DVS '33, was hij eindverantwoordelijke bij Odin '59, VSV en De Kennemers. Als profvoetballer kwam de 52-jarige coach uit voor PEC Zwolle, Dordrecht '90 en Telstar.

Komende zaterdag speelt VVSB de uitwedstrijd tegen Barendrecht. De ploeg uit de Bollenstreek staat zevende in de derde divisie. Plug zit dan nog niet op de bank. Hij start twee dagen later met zijn klus in Noordwijkerhout.

LEES OOK: FC Lisse wint simpel van SteDoCo, VVSB verliest eerste duel zonder Meijers

Deel dit artikel: