Ruim 6000 kinderen krijgen cadeau tijdens pakjesavond dankzij inzamelingsactie Den Haag FM

Vreugde bij de medewerkers van Den Haag FM en Sintvoorieder1
Vreugde bij de medewerkers van Den Haag FM en Sintvoorieder1 © Den Haag FM
DEN HAAG - Dankzij de inzamelingsactie van mediapartner Den Haag FM krijgen 6.034 kinderen op pakjesavond een cadeau. Het is de eindstand na een week waarin de Haagse omroep vanuit Beeld en Geluid Den Haag cadeautjes inzamelde voor Stichting Sintvoorieder1. 'Het is hartverwarmend om te zien hoe Den Haag stadsgenoten heeft willen helpen', zegt Den Haag FM-presentator Julie Hauber.
De cadeaus zijn onder andere bedoeld voor kinderen van wie de ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank en kinderen in opvanghuizen. Stichting Sintvoorieder1 verspreidt de cadeaus de komende weken onder de kinderen. 'Het is echt geweldig', zegt Esther Blom van Sintvoorieder1 bij mediapartner Den Haag FM. 'Nu de cadeaus zijn ingezameld gaan we ervoor zorgen dat alle presentjes netjes worden ingepakt en bij de juiste kinderen komen.'
Inwoners, bedrijven, organisaties, verenigingen, stichtingen en politieke partijen in Den Haag doneerden afgelopen week massaal cadeaus. Den Haag FM zond een week lang elke dag van 7.00 tot 21.00 uur live uit op radio en televisie vanuit Beeld en Geluid Den Haag aan de Zeestraat.