Oppermachtig Katwijk wint opnieuw van Rijnsburgse Boys, Quick Boys gelijk tegen AFC

RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys is er niet in geslaagd de negatieve reeks tegen Katwijk te doorbreken. Sterker nog, de bezoekers wonnen makkelijk op sportpark Middelmors. De ploeg van Jan Zoutman was met 0-3 veel te sterk voor Rijnsburgse Boys. Quick Boys speelde in eigen huis met 1-1 gelijk tegen AFC. Noordwijk verloor dik bij Jong Sparta: 4-0.
De laatste keer dat Rijnsburgse Boys een competitieduel won van Katwijk dateert alweer van 18 februari 2012. In deze 'Katwijkse derby' leek het er ook geen moment op dat de negatieve reeks werd doorbroken door de Rijnsburgers. Al na twee minuten maakte Katwijk-aanvoerder Robbert Susan de 0-1.
'Gouden wissel' Marouane Afaker: 'Of ik genoten heb van de cheerleaders? Geen commentaar'
Hij viel na die goal direct geblesseerd uit. Zijn vervanger Marouane Afaker maakte in de eerste helft nog de 0-2 en na rust de 0-3. De wedstrijd werd daarna nooit meer spannend. Zonder echt te excelleren voetbalden de bezoekers de tweededivisiewedstrijd makkelijk uit.

Gelijkspel op Nieuw Zuid

Noordwijk leed bij Jong Sparta een op het oog zware nederlaag. In Rotterdam werd het 4-0. Onder anderen oud-Noordwijker Ayoub Boukhari scoorde voor de thuisploeg.
Quick Boys speelde in de tweede divisie eigen huis gelijk tegen de kampioen van vorig seizoen. Via een schitterende treffer van clubtopscorer Tommy Bekooij kwam de ploeg van Edwin Grünholz op 1-0. Voor rust maakte oud-Quick Boys-middenvelder Milan Hoek vanaf de penaltystip gelijk. Dat was direct ook de eindstand van de middag. Quick Boys blijft wel voor de vierde wedstrijd op rij ongeslagen.
Ket: 'Een terechte uitslag. We hebben hard gewerkt'
Ignacio: 'Ik heb regelmatig contact met Joël'
Scoreverloop Rijnsburgse Boys - Katwijk: 0-3 (0-2)
  • 0-1 Robbert Susan
  • 0-2 Marouane Afaker
  • 0-3 Marouane Afaker
Scoreverloop Quick Boys - AFC: 1-1 (1-1)
  • 1-0 Tommy Bekooij