Slachtoffers steekpartij Den Haag (13 en 15 jaar) kenden elkaar niet

DEN HAAG - De slachtoffers van de steekpartij in de Grote Marktstraat in Den Haag zijn een jongen van 13 uit Den Haag, een meisje van 15 uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp. De jongeren kennen elkaar niet, dat meldt de politie. De dader is nog spoorloos.

UPDATE: Man (35) aangehouden voor steekpartij Grote Marktstraat

De steekpartij gebeurde vrijdagavond rond 19.45 uur tijdens Black Friday. Vanwege koopjesdag Black Friday was het erg druk in de stad. Een woordvoerder van Hudson's Bay zegt tegen de NOS dat twee jonge vrouwen op straat zijn gestoken en in paniek de winkel zijn ingerend.

De politie heeft nog geen idee wie de dader is en wat de aanleiding van de steekpartij was. Alle scenario's staan nog open, zegt de politie. Daarom is de politie op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

De slachtoffers mochten na een behandeling in het ziekenhuis naar huis. Hoe het met hen gaat is niet bekendgemaakt. De tieners krijgen slachtofferhulp aangeboden. Ook biedt de politie slachtofferhulp aan mensen die de steekpartij hebben zien gebeuren.

Vlak na de steekpartij ontstond er paniek in de Grote Marktstraat:

Meer over dit onderwerp:
STEEKPARTIJ GROTE MARKTSTRAAT DEN HAAG
Deel dit artikel: