Slachtoffers steekpartij Den Haag (13 en 15 jaar) kenden elkaar niet

Politie doet onderzoek na steekpartij tijdens Black Friday
Politie doet onderzoek na steekpartij tijdens Black Friday © ANP
DEN HAAG - De slachtoffers van de steekpartij in de Grote Marktstraat in Den Haag zijn een jongen van 13 uit Den Haag, een meisje van 15 uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp. De jongeren kennen elkaar niet, dat meldt de politie. De dader is nog spoorloos.
De steekpartij gebeurde vrijdagavond rond 19.45 uur tijdens Black Friday. Vanwege koopjesdag Black Friday was het erg druk in de stad. Een woordvoerder van Hudson's Bay zegt tegen de NOS dat twee jonge vrouwen op straat zijn gestoken en in paniek de winkel zijn ingerend.
Steekpartij Den Haag: 'Mijn moeder belde mij in paniek op'
De politie heeft nog geen idee wie de dader is en wat de aanleiding van de steekpartij was. Alle scenario's staan nog open, zegt de politie. Daarom is de politie op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.
Politie heeft nog geen idee wie drie tieners neerstak in Grote Marktstraat Den Haag
De slachtoffers mochten na een behandeling in het ziekenhuis naar huis. Hoe het met hen gaat is niet bekendgemaakt. De tieners krijgen slachtofferhulp aangeboden. Ook biedt de politie slachtofferhulp aan mensen die de steekpartij hebben zien gebeuren.
Vlak na de steekpartij ontstond er paniek in de Grote Marktstraat: