De Naald voor derde keer beste kleine theater van het jaar

NAALDWIJK - WestlandTheater De Naald in Naaldwijk is maandag uitgeroepen tot Theater van het jaar 2019 in de categorie kleine theaters. Volgens de jury van de prijs zit De Naald bovenop het talent van morgen en weet het theater wat het publiek wil zien, meldt mediapartner WOS. Theaterdirecteur Nico Baars en Marketingmedewerker Kate van Elswijk namen de prijs bij de uitreiking in Nieuwegein in ontvangst. De Naald won deze prijs ook in 2016 en 2017. In 2018 won Theater Diligentia in Den Haag.

De Theater van het Jaarprijs wordt al tien jaar jaarlijks uitgereikt door de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP). De genomineerde theaters worden beoordeeld op het gebied van communicatie, techniek, uitstraling en gastvrijheid van het theater, ondernemerschap en de kwaliteit van samenwerking tussen theater en producent.

Bij de beoordeling zijn verschillende afdelingen en medewerkers van de theaterproducenten die deel uitmaken van de VVTP betrokken, van marketeers tot technici en van productieleiders tot kantoorpersoneel. Daarnaast geven ook artiesten hun oordeel.

LEES OOK: WestlandTheater De Naald weer beste kleine theater

Meer over dit onderwerp:
NAALDWIJK THEATER VAN HET JAAR DE NAALD
Deel dit artikel: