Ter Leede wint doelpuntrijke wedstrijd, VVSB verliest van koploper

REGIO - Ter Leede heeft in eigen huis met 4-3 gewonnen van VVOG. De Sassenheimers kwamen twee keer terug van een achterstand. Joey van den Berg werd uiteindelijk de matchwinner met z'n winnende treffer. FC Lisse blijft voor de vijfde wedstrijd op rij ongeslagen in de Derde Divisie. De ploeg van Robbert de Ruiter speelde met 2-2 gelijk bij Excelsior '31, maar stond halverwege de tweede helft nog wel met 0-2 voor.
VVSB verloor van koploper Sparta Nijkerk. Zodoende wachten de Noordwijkerhouters nog op de eerste punten onder de nieuwe trainer, Richard Plug. De paars-gelen verloren met 3-1 in Nijkerk. Verdediger Janic Makizodila scoorde twee keer voor de thuisploeg. De Noordwijkerhouters treffer kwam op naam van Yannick Bouw.
Samenvatting Sparta Nijkerk - VVSB
Na afloop werd bekendgemaakt dat Rob Zandbergen aan het einde van het seizoen vertrekt bij VVSB. Hij gaat naar Rijnsburgse Boys.

Ter Leede wint

Ter Leede kwam in eigen huis eerst met 0-2 achter. Rihairo Meulens scoorde in de openingsfase voor de bezoekers. Nadat Mounir Darrazi een eigen doelpunt maakte voor de Sassenheimers, leek de ploeg van Steef Roodakkers een moeilijke middag tegemoet te gaan.
Nog voor het rustsignaal maakte de derdedivisionist de achterstand alweer goed tegen VVOG. Omar Limon maakte vanaf de strafschopstip de 1-2, Ian van Otterlo maakte de 2-2.
In de tweede helft kwam VVOG voor een tweede keer in de wedstrijd op voorsprong. Weer was het Limon die daarna vanaf elf meter de gelijkmaker produceerde. Van den Berg schoot met zijn 4-3 Ter Leede naar de overwinning.

Lisse morele verliezer

FC Lisse kwam tegen Excelsior '31 in de eerste helft al op voorsprong via een vlammend schot van middenvelder Jeffrey Klijbroek. In de tweede helft stoomden de Lissenaren door en maakte Ayoub Aït Afkir de tweede treffer voor de geelhemden.
Daarna ging het alsnog fout voor FC Lisse. Vincent Schmidt maakte vlak na de 0-2 van FC Lisse de aansluitingstreffer voor de thuisploeg. Met nog een krappe twintig minuten spelen zette Hielke Penterman de eindstand op het scorebord.
Richard Plug: 'Doodzone dat we het vlak voor tijd weggeven'

Scoreverloop Ter Leede - VVOG: 4-3 (2-2)

• 0-1 Rihairo Meulens
  • 0-2 Mounir Darrazi (eigen doelpunt)
  • 1-2 Omar Limon
  • 2-2 Ian van Otterlo
  • 2-3 Bas Wobbes
  • 3-3 Omar Limon