FC Lisse stunt met half dozijn doelpunten tegen DVS '33

REGIO - FC Lisse heeft met maar liefst 6-0 gewonnen van DVS '33 uit Ermelo. De Bollenstreekclub was heer en meester in eigen huis en strafte de vele fouten van de nummer twee in de derde divisie genadeloos af.
Tom Duindam zette Lisse na een kwartier op voorsprong. Na een mooie rush rondde de spits af. Het was de aanzet naar meer. Nog voor rust kwamen de geel-blauwen op 2-0. Ayoud Ait Afkir schoot hem binnen. Duindam kon voor rust nog de derde treffer maken, maar mistte.
Door een afgrijselijke fout van keeper Daan Huiskamp kwam Lisse in de tweede helft alsnog op 3-0. De doelman probeerde Kubilay Köylü uit te kappen, maar ging in de fout. Het buitenkansje werd genadeloos afgestraft door Köylü.
Duindam vergrootte de voorsprong halverwege de tweede helft naar 4-0 na wederom slecht verdedigen van de Gelderlanders. Jeffrey Perez Stoof even later de 5-0 binnen. Uiteindelijk zorgde Oussama Siali voor het slotakkoord. Hij schoot de zesde Lissese goal op het scorebord.
Samenvatting FC Lisse - DVS '33 Ermelo

VVSB verliest

VVSB heeft met 3-2 verloren van Harkemase Boys. De ploeg uit Noordwijkerhout kwam nog wel op een 2-1 voorsprong omdat Felitciano Zschusschen twee keer het doel wist te vinden. Zijn tweede treffer maakte hij vanaf elf meter.
Tien minuten voor het laatste fluitsignaal draaide Harkema de rollen om. De Friezen scoorden twee keer, waardoor de achterstand een voorsprong werd: 3-2. VVSB was niet bij machte om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.
De wedstrijd GOES - Ter Leede werd afgelast.
Scoreverloop VVSB - Harkemase Boys: 2-3 (1-1)
  • 1-0 Zschusschen
  • 1-1 Stelpstra
  • 2-0 Zschusschen