ADO Den Haag stelt technisch manager Jeffrey van As op non-actief

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft technisch manager Jeffrey van As op non-actief gesteld. Van As lag de laatste weken al onder vuur bij de achterban.

Zo waren er de afgelopen weken in het stadion spandoeken te zien met teksten als 'Van As Out'. De aanhang houdt hem verantwoordelijk voor de slechte prestaties van dit seizoen. En dat terwijl ADO afgelopen zomer nog zes ton moest bezuinigen op het spelersbudget. Steunpilaren Nasser El Khayati, Sheraldo Becker en Wilfried Kanon konden daardoor niet vervangen worden.

'Met name door de gang van zaken in het huidige seizoen was er onvoldoende draagvlak bij de Raad van Commissarissen om het contract van Van As te verlengen', verklaart ADO -directeur Mohammed Hamdi op de website van de club.

Kees Jansma treedt terug

Eerder vandaag heeft Kees Jansma te kennen gegeven terug te treden als adviseur van de directie van ADO Den Haag. Jansma was sinds afgelopen zomer betrokken bij de club. 'Ik ben uit liefde voor de club ingestapt als adviseur en getracht de club zo goed mogelijk te helpen. Maar het echte gevoel dat mijn adviezen zijn terug te zien in het beleid ontbreekt', licht Jansma toe.

LEES OOK: Driejarenplan ADO: terug naar natuurgras, het Zuiderpark en structureel in het linkerrijtje

Meer over dit onderwerp:
JEFFREY VAN AS ADO DEN HAAG
Deel dit artikel: