LUISTER TERUG: Het Haags Eindejaarsdebat van Radio West

Presentator Tjeerd Spoor tijdens het debat
Presentator Tjeerd Spoor tijdens het debat © Omroep West
DEN HAAG - Vertegenwoordigers van alle partijen in de Haagse gemeenteraad gingen vrijdag op 89.3 Radio West met elkaar in debat tijdens het Haags Eindejaarsdebat 2019. Na een bewogen politiek jaar was er genoeg gespreksstof om met de partijen terug te blikken en vooruit te kijken.
Voor Den Haag was 2019 een ongekend jaar dat begon met de vonkenregen die over Scheveningen trok. Pauline Krikke nam vervolgens in oktober ontslag als burgemeester, het Openbaar Ministerie startte een corruptieonderzoek naar twee wethouders en een raadslid en uiteindelijk viel de coalitie uiteen. Ook het afblazen van de vreugdevuren in Den Haag zorgt voor onrust op in de stad.
Reden voor Omroep West om in de uitzending van Studio Haagsche Bluf met alle partijen uit de gemeenteraad te debatteren over het afgelopen jaar. Het ging over de thema’s integriteit, het vertrouwen van de burger in de politiek en hoe het nu verder moet in 2020? Het debat werd geleid door presentator Tjeerd Spoor en politiek verslaggevers Lot van Bree en Maarten Brakema.

Luister het debat hier terug: