Een verdachte dodelijke steekpartij Den Haag weer vrij

Dodelijke steekpartij Goudriaankade
Dodelijke steekpartij Goudriaankade © Regio 15
DEN HAAG - Eén van de vier verdachten van de dodelijke steekpartij op de kruising van de Rijswijkseweg en de Goudriaankade in Den Haag afgelopen zaterdag is weer vrijgelaten. Het gaat om een 28-jarige man uit Zoetermeer. Later in de week werden er nog twee in vrijheid gesteld. Zij worden niet meer verdacht van betrokkenheid bij de doodslag.
Bij de steekpartij kwam de 20-jarige Bilal uit Den Haag om het leven. Hij zou hebben geprobeerd een ruzie te sussen. Korte tijd later werden drie verdachten opgepakt, zondag meldde de politie een vierde verdachte te hebben opgepakt. Over de aanleiding van de steekpartij kan de politie nog niets zeggen, daarom worden getuigen opgeroepen zich te melden, dat kan ook anoniem. 'Als iemand bijvoorbeeld beelden heeft gemaakt met zijn telefoon dan zouden we die graag krijgen', aldus de politiewoordvoerder.
Er is een zogeheten team Grootschalige Opsporing geformeerd, wat betekent dat zo'n 25 rechercheurs zich met de zaak zullen bezighouden. De drie verdachten die nu nog vastzitten zijn alle drie 19-jarige Hagenaars.