Hagenaar (29) aangehouden na bedreiging met vuurwapen

DEN HAAG - De politie heeft vrijdagmorgen een 29-jarige Hagenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht op de Kikkerbeetlaan in zijn woonplaats een bewoner te hebben bedreigd met een vuurwapen. De Hagenaar werd in zijn eigen huis aan de Baltimorehof gearresteerd.

De politie kreeg kort na middernacht een melding dat een bewoner van de Kikkerbeetlaan bedreigd zou zijn met een vuurwapen. Toen de agenten aankwamen zagen ze een auto ervandoor gaan. De politie zette de achtervolging in en kon de auto op de Erasmusweg laten stoppen. De twee inzittenden van de auto werden aangehouden, maar al snel bleek dat het duo niets met de bedreiging te maken had en werd het tweetal door de politie weer vrijgelaten.

Niet veel later kwam de politie een nieuwe verdachte op het spoor. Deze 29-jarige man kon in zijn eigen huis aan de Baltimorehof worden aangehouden. De politie heeft de woning doorzocht, maar geen vuurwapen kunnen vinden. De Hagenaar werd wel aangehouden en zit vrijdagochtend nog altijd vast. De politie doet nog verder onderzoek naar wat er is gebeurd.

LEES OOK: 'Het dragen van een mes of pistool lijkt een statussymbool te worden'

Meer over dit onderwerp:
BEDREIGING VUURWAPEN DEN HAAG
Deel dit artikel: