Oud-presentatrice TMF Isabelle Brinkman doet aangifte na mishandeling op schoolplein

DEN HAAG - Voormalig TMF- en Omroep West-presentatrice Isabelle Brinkman heeft aangifte gedaan tegen de moeder van een jochie dat vuurwerk naar haar en haar dochter zou hebben gegooid. De moeder zou haar zodanig hebben mishandeld dat ze in het ziekenhuis aan haar verwondingen moest worden behandeld. Dat schrijft Brinkman op haar Facebookpagina.

Het voorval gebeurde op een druk punt in de Haagse wijk waar Brinkman woont. Volgens haar wenste het jongetje de voormalige TMF-coryfee en haar dochter kanker toe. De moeder zou haar daarna tegen de grond hebben gewerkt en haar hebben gestompt, geslagen en aan haar haren getrokken. Ook het kind zou hebben geschopt. De ex-veejay zou door een voorbijganger zijn geholpen.

Brinkman roept de vrouw op Facebook met klem op zich te melden voor een goed gesprek. 'Ik ben ontzettend benieuwd hoe zij zich nu over dit incident voelt', stelt Brinkman. 'Heeft zij haar kind hierop aangesproken of meende ze dat ze het recht had zo als een idioot tekeer te gaan?'

De politie neemt de zaak hoog op. 'Wat het nog erger maakt is dat haar dochter van 9 jaar oud hier getuige van was.' De politie vraagt getuigen zich te melden.

LEES OOK: Vuurwerkbom naar binnen gegooid bij Haagse presentatrice Isabelle Brinkman

Meer over dit onderwerp:
ISABELLE BRINKMAN MISHANDELING AANGIFTE
Deel dit artikel: