Mick van Buren is gretig en kijkt uit naar debuut bij ADO Den Haag

DEN HAAG - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van ADO Den Haag afgelopen maandag werd als verassing Mick van Buren het podium opgehaald. Directeur Mohammed Hamdi presenteerde de 27-jarige aanvaller die onder contract staat bij Slavia Praag. Hij wordt tot en met het einde van dit seizoen gehuurd.

'Ik ben goed opgevangen door de mensen hier, heb mijn appartement in Rotterdam al gevonden, dus ik kijk uit naar de komende maanden', vertelt Van Buren. 'Ik heb veel wedstrijden van ADO gezien het afgelopen jaar, dus van de televisie ken ik de spelers wel, maar op de trainingen zie je natuurlijk wat meer. We moeten nog wat meer aan elkaar wennen, maar ik denk dat het goed gaat komen en dat het een goede match zal zijn.'

Van Buren speelde de afgelopen seizoenen voor Slavia Praag. Over het algemeen kwam hij weinig in actie, maar hij speelde wel mee in de Champions League-wedstrijden tegen Borussia Dortmund en Barcelona. Nu Van Buren terug is in zijn thuisland wil hij zich graag laten zien. 'Ik ben voor het eerst sinds zeven jaar weer in Nederland, leuk om mezelf te kunnen laten zien. Ik ben erg gemotiveerd.'

Gretig

'Je kunt van mij sowieso tweehonderd procent inzet verwachten. Ik ben een dynamische speler die veel de diepte probeert te zoeken en dan het juiste plekje voor de goal weet te vinden. Ik hoop dat mijn medespelers gaan inzien hoe ik beweeg. We moeten wat meer trainen en wedstrijden spelen, dan komt dat vanzelf goed’, aldus de gretige speler, die naar alle waarschijnlijkheid zondag direct zijn debuut zal maken voor ADO.

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en RKC Waalwijk is zondagmiddag live te volgen via Radio West (89.3 FM). Vanaf 16.40 uur doen verslaggevers Haniff Harharah en Pim Markering verslag van de wedstrijd.

LEES OOK: ADO traint in aanloop naar belangrijke wedstrijd besloten: 'Ik wil de pers er niet bij'

Meer over dit onderwerp:
MICK VAN BUREN ADO DEN HAAG
Deel dit artikel: