Michiel Kramer mag vertrekken, Bakker blijft bij ADO Den Haag

DEN HAAG - Michiel Kramer mag vertrekken bij ADO Den Haag. Het gerucht dat ook Danny Bakker zijn heil ergens anders kan gaan zoeken, is niet waar. De middenvelder blijft gewoon bij ADO.

Het is de tweede periode dat Kramer uitkomt voor de Haagse club. Tussen 2013 en 2015 speelde hij 58 wedstrijden waarin hij 24 keer scoorde. Hij dwong daarmee een transfer naar Feyenoord af. Afgelopen zomer kwam Kramer over van FC Utrecht. Dit seizoen speelde hij elf wedstrijden waarin hij twee keer scoorde.

Hagenaar Bakker speelt al heel zijn carrière in het groen-geel. De 25-jarige middenvelder speelde tot op heden 163 wedstrijden waarin hij tien keer scoorde. Tegen RKC zat hij niet bij de wedstrijdselectie vanwege een rode kaart die hij kreeg tijdens de wedstrijd tegen Ajax.

Twee doelmannen

Dehninio Muringen, Maarten Rieder, Sem Steijn en Lorenzo van Kleef zijn teruggestuurd naar Jong ADO Den Haag. Het viertal was mee op trainingskamp, maar mag zich nu ontwikkelen bij de talenten van de Haagse club. Opvallend is daarnaast dat ADO slechts twee doelmannen in de selectie heeft.

LEES OOK: Van Groningen tot Cyprus: hoe ADO in 2011 Europa inging

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG EREDIVISIE MICHIEL KRAMER
Deel dit artikel: