Uitduel van ADO bij Sparta dinsdagavond ingehaald

DEN HAAG - De uitwedstrijd van ADO Den Haag tegen Sparta Rotterdam wordt komende dinsdagavond om 20.45 uur ingehaald. Het eredivisieduel stond aanvankelijk voor zondagmiddag op het programma, maar door de verwachte zware storm zette voetbalbond KNVB een streep door alle wedstrijden in het prof- én amateurvoetbal.

Na overleg tussen beide clubs, de gemeentes en politie is de nieuwe speeldatum geprikt. Mensen die voor het duel een kaartje hebben gekocht, maar niet naar Het Kasteel in Rotterdam kunnen komen, krijgen geld terug van ADO.

Ook het eredivisieduel FC Emmen - FC Twente wordt dinsdagavond gespeeld. Die wedstrijd begint al om 18.30 uur. Voor de afgelaste duels FC Utrecht - Ajax en AZ - Feyenoord wordt nog naar een geschikte datum gezocht. Alle vier betrokken clubs komen deze week in actie in het toernooi om de KNVB-beker.

Volg Sparta Rotterdam - ADO Den Haag live bij Omroep West

Het duel tussen Sparta Rotterdam en ADO Den Haag is dinsdagavond live te volgen via 89.3 FM Radio West. Haniff Harharah en Pim Markering doen vanaf 20.40 uur live het wedstrijdverslag. Ook via onze social media-kanalen blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

LEES OOK: Wedstrijd Sparta - ADO afgelast vanwege storm, ook geen amateurvoetbal

Deel dit artikel: