Dansen op Marco Borsato, tantra massage en andere Valentijnstips

Marco Borsato
Marco Borsato © ANP
DEN HAAG - Het is niet te missen, etalages die vol hangen met hartjes, rode rozen, knuffelbeertjes en chocolade: Valentijnsdag komt er weer aan. Vrijdag 14 februari is het de dag van de liefde. Omroep West heeft voor jou een aantal tips om met een date, een blind date of zelfs in je uppie naar toe te gaan. Van tantra massages en zelf bonbons maken tot een heuse Marco Borsato Tribute.
  • En om met die laatste te beginnen. Club Westwood in Den Haag grijpt het tragische einde van het ooit zo fameuze liefdeskoppel Marco en Leontine Borsato aan om een ode aan zijn liedjes en zijn liefde te brengen: De Waarheid: Marco Borsato Tribute. Een avond dansen met heel veel muziek van Borsato.
  • Ga met je date picknicken. Niet in een donker, winderig, verregend plantsoen maar op een gigantisch kleed bij het Haagse 'The Grey Space in the Middle'. Graai de inhoud van je picknickmandje bij elkaar door te bietsen bij je buren of door te delen, ruilen of flirten met je medekleedzitters. Maak nieuwe vrienden, spreek oude bekenden, ontmoet de liefde van je leven of de liefde voor één nacht...
  • All you need is love, but also some chocolate! Onder dat motto wordt een Valentijnbonbonworkshop gehouden in Leiderdorp. Je maakt bonbons in variërende hartvormen en JE kan er ook nog hartjesmotief op aanbrengen. En wie heeft er nou eigenlijk een date nodig als je zelf bonbons kan maken....en eten.
Chocolade en Valentijn gaan perfect samen
Chocolade en Valentijn gaan perfect samen © ANP
  • Vereeuwig je liefde in inkt. In Delft kan je coupletattoos of vriendschaptattoos laten zetten. Je kan natuurlijk identieke tekeningen nemen, of matchende tatoeages. Je maakt zelfs kans op een gratis tattoo. En moet je even wachten, dan kan je ook nog naar een tentoonstelling van Henk Schiffmacher, de bekende tattoo-artiest, gaan.
    Een stel uit Alphen aan den Rijn heeft onlangs een tattoo van de hefbrug laten zetten.
Een stel heeft onlangs allebei een tattoo van de hefbrug laten zetten.
Een stel heeft onlangs allebei een tattoo van de hefbrug laten zetten. © Tattoohuis Boskoop
  • In Alphen aan den Rijn worden drie dagen lang tantra massage workshops gegeven. Inclusief een diner op vrijdag of lunch op zaterdag en zondag. Zowel stelletjes als singles zijn welkom. 'Het zou dus kunnen dat jij als single je valentijn ontmoet', schrijft de organisatie.

Fijne Valentijnsdag namens Omroep West!