Omar Bogle en Mark Duffy gaan basisdebuut maken bij ADO

DEN HAAG - Na het 4-2 verlies van afgelopen dinsdagavond op bezoek bij Sparta, is de situatie waarin ADO Den Haag zich bevindt er bepaald niet rooskleuriger op geworden. De concurrenten lopen steeds meer uit, waardoor ADO steeds vaster op de een-na-laatste plaats staat. Zaterdagavond komt PSV op bezoek in Den Haag.

Na afloop van de met 4-2 verloren wedstrijd tegen Sparta, vertelde Lex Immers voor de camera van FOX Sports te spelen 'zonder zelfvertrouwen'. Volgens coach Alan Pardew was de uitspraak begrijpelijk: 'Lex zei dit direct na de wedstrijd. Dan zit je vol met emotie. Je hebt dit seizoen slechts vier wedstrijden gewonnen. Sinds ik hier ben hebben we er twee verloren, één gelijk gespeeld en één gewonnen, maar eigenlijk hadden we er één meer moeten winnen (Vitesse red.). Dat zou een eerlijk beeld zijn van hoe we er voor staan.'

'Maar we maken ons totaal geen illusies, we weten waar we staan. Het spel in de uitwedstrijden was niet goed genoeg, maar in thuiswedstrijden was het prima. Gelukkig is iedereen er weer bij, alleen Tom (Beugelsdijk red.) nog niet. Dat is wel een probleem voor het team. We missen hem, dus het zou fijn zijn als hij er weer bij is. Volgende week hebben we een oefenwedstrijd, hij zal dan gaan spelen. Dat wordt de test voor hem. Tegen PSV is hij er nog niet bij.'

Vermoedelijke opstelling

Nieuwelingen Omar Bogle (gehuurd van Cardiff City) en Mark Duffy (gehuurd van Sheffield United) vielen dinsdagavond al in tegen Sparta. De verwachting is dat zij tegen PSV de basis starten.

Uitgelicht

In het seizoen 2015-2016 speelde ADO in eigen huis gelijk tegen PSV door de hakbal van ADO-doelman Martin Hansen.

Volg ADO Den Haag - PSV live bij Omroep West

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en PSV is zaterdagavond live te volgen via Radio West (89.3 FM). Vanaf 19.40 uur mis je niets van de wedstrijd. Verslaggevers Haniff Harharah en Pim Markering doen het live wedstrijdverslag. Ook via onze social media-kanalen blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG ALAN PARDEW PSV
Deel dit artikel: