Duel basketballers ZZ Leiden al na eerste kwart gestaakt

© Orange Pictures
LEIDEN - De basketbalwedstrijd tussen Zorg en Zekerheid Leiden en Feyenoord is zaterdagavond al na één kwart gestaakt. Apparatuur die noodzakelijk is om alles goed bij te houden weigerde meerdere malen dienst, waardoor de scheidsrechters besloten niet verder te gaan. Leiden keek op het moment dat die beslissing gemaakt werd tegen een 16-10 achterstand aan.
Niet alleen de apparatuur haperde zaterdagavond, ook de machine van ZZ Leiden liep niet echt gesmeerd. De mannen van Rolf Franke stonden na nog geen twee minuten spelen al op een 6-0 achterstand. Aan het einde van het eerste kwart was het verschil opgelopen tot acht punten (16-8). Toen aan het begin van het tweede kwart de techniek opnieuw voor problemen zorgde, werd er een einde aan de wedstrijd gemaakt.
Wanneer de wedstrijd tussen Feyenoord en ZZ Leiden hervat wordt, is nog niet bekend.