Steijn en Duijvestijn schieten Jong ADO naar winst, gelijkspel voor Westlandia

Jong ADO viert een doelpunt van Lance Duijvestijn
Jong ADO viert een doelpunt van Lance Duijvestijn © Soccrates Images
REGIO - Voor de zesde keer achter elkaar is Jong ADO Den Haag ongeslagen gebleven in de derde divisie. De thuiswedstrijd tegen Groene Ster werd zondag met 3-1 gewonnen. Westlandia bleef in het uitduel met UNA steken op een doelpuntloos gelijkspel.
Jong ADO herpakte zich overtuigend na het zeldzame puntenverlies tegen HSC '21 (2-2) van vorige week. Het beloftenelftal van coach Virgilio Teixeira kwam in de eerste helft op voorsprong via Sem Steijn.
Na rust maakte Roy Janssen gelijk namens Groene Ster, maar schoot Steijn opnieuw raak voor Jong ADO. Het slotakkoord was in blessuretijd voor Lance Duijvestijn, die bij de 1-0 ook al de assist voor zijn rekening nam.

Vierde plek

Door de sterke serie is Jong ADO inmiddels naar de vierde plek opgeklommen. Tien plaatsen lager staat Westlandia, dat via een vrije trap van Patrick Batist nog wel de paal trof in Veldhoven tegen UNA. Daarmee houden de Naaldwijkers nog drie ploegen onder zich.

Scoreverloop Jong ADO Den Haag - Groene Ster: 3-1 (1-0)