Jong ADO zet goede reeks voort; Ter Leede verliest clash met directe concurrent

REGIO - Ter Leede heeft zaterdag de inhaalwedstrijd tegen Goes met 3-0 verloren. In Zeeland liep de Sassenheimse club de gehele wedstrijd achter de feiten aan. Na dertig seconden stond GOES al op voorsprong. Jong ADO versloeg zondagmiddag OFC met 1-0.

Door de nederlaag blijft Ter Leede in de onderste regionen staan. Na 21 wedstrijden staat de ploeg van Steef Roodakkers op de veertiende plek, met twee punten en een wedstrijd meer dan VVSB. De Noordwijkerhouters staan met een vijftiende plaats op een nacompetitieplek.

De beloften van Jong ADO Den Haag deden ten opzichte van Ter Leede erg goede zaken dit inhaalweekend door tegen OFC hun goede reeks voort te zetten. De nummer twee van de derde divisie zondag werd door de Hagenaars met een minimaal verschil opzij gezet: 1-0.

Elfde competitiedoelpunt

Hugo Botermans nam met zijn elfde competitietreffer de enige goal van de middag voor zijn rekening. In de dertigste minuut jaagde de aanvaller goed door op de keeper van OFC en schoot raak.

Jong ADO is nu zeven competitieduels op rij ongeslagen en is door deze zege naar de derde plaats gestegen op de ranglijst. Het gat met koploper SV OSS 1920 is met veertien punten wel behoorlijk. OFC heeft drie punten meer dan ADO.

Scoreverloop GOES – Ter Leede: 3-0 (1-0)

  • 1-0 Nguyen
  • 2-0 Nguyen
  • 3-0 Schalkwijk

Scoreverloop OFC - Jong ADO: 0-1 (0-1)

  • 0-1 Botermans

Deel dit artikel: