Bestuurder trouwstoet op de bon na meerdere verkeersovertredingen

MAASLAND - De politie heeft zaterdag een bestuurder van een trouwstoet staande gehouden nabij de A20 bij Maasland. De trouwstoet werd na meerdere meldingen met een videoauto gevolgd vanaf de Nieuweweg in Westland.

Eén van de bestuurders reed volgens de politie onnodig links, remde het overige verkeer onnodig af, wisselde van rijstrook zonder richting aan te geven, wisselde van rijstrook zonder het overige verkeer voor te laten gaan en veroorzaakte meerdere malen onnodig geluid.

Vanaf de Nieuweweg reed de stoet via de Burgemeester Elsenweg richting de A20 en daar vonden de agenten het wel welletjes. De overlast bezorgende bestuurder is staande gehouden en heeft voor twee overtredingen een bekeuring gekregen. Ook moet de bestuurder zich binnenkort bij het CBR melden voor een Educatieve Maatregel Gedrag en verkeer (EMG).

'Trouwstoeten onder de aandacht'

Volgens de politie hebben meerdere trouwstoeten zaterdag overlast bezorgd in de regio. 'Momenteel staan deze trouwstoeten onder de aandacht gezien de genoemde gedragingen in het verkeer', aldus de politie.

LEES OOK: Bewoners boos om trouwstoet, politie deelt negen boetes uit

Meer over dit onderwerp:
WESTLAND MAASLAND TROUWSTOET POLITIE BEKEURING
Deel dit artikel: