Naast Kings of Leon en Snow Patrol ook Stereophonics naar Zuiderpark

DEN HAAG - Naast Kings of Leon en Snow Patrol komt ook Stereophonics vrijdag 26 juni naar het Zuiderpark. Dat heeft concertorganisator Mojo dinsdagmorgen bekendgemaakt. De Britse rockband is special guest tijdens de avond.

Stereophonics is bekend van onder meer de liedjes 'Have a nice day', 'Dakota' en 'Maybe Tomorrow'. Eerder werd al bekend dat Editors zaterdag 27 juni optreedt. Het muziekweekend wordt zondag afgesloten met het gratis festival Parkpop.

Editors vervangt dit jaar voor het eerst Parkpop Saturday Night. Met de wijziging wil de organisatie de vernieuwing op zaterdag de komende jaren doorzetten. Daarbij wordt dus, in samenwerking met concertorganisator Mojo, op zaterdag gemikt op een grote outdoor show van een internationale act. Mojo heeft besloten op vrijdagavond ook grote artiesten te boeken.

Indian Askin

De opener van de avond is Indian Askin, vier Amsterdammers die al een aantal clubtours op hun naam hebben staan. Ze stonden eerder in het voorprogramma van Maximo Park, Foals, De Staat en Kensington. Verder waren ze te bewonderen op Pinkpop, Eurosonic, Best Kept Secret, Paaspop, de Zwarte Cross en LowLands.

De kaarten voor de vrijdagavond zijn inmiddels te koop.

LEES OOK: Kings of Leon en Snow Patrol samen naar Zuiderpark

Meer over dit onderwerp:
ZUIDERPARK PARKPOP DEN HAAG CULTUUR
Deel dit artikel: