Postmen, Wies en Goldband op The Life I Live in Den Haag

DEN HAAG - Postmen, Zuco 103, Goldband en Wies zijn publiekstrekkers tijdens de komende editie van festival The Life I Live. Dat vindt tijdens Koningsnacht en Koningsdag - zondag 26 en maandag 27 april - plaats in de binnenstad van Den Haag.

Op negen buitenpodia zijn tijdens deze tiende editie van het festival zo'n zestig acts te zien. 'Alle muzikale genres komen aan bod', laat de organisatie weten. 'Van urban tot indiepop en rock, van garage tot funk en elektronische muziek.'

Postmen brengt al twintig jaar een vertrouwde aanstekelijke mix van hiphop en reggae sound.

Zuco 103 is goed voor trendsettende Brazilectro: een samengaan van jazz, electronica en Brazilliaanse muziek, met invloeden uit Midden-Amerika en Afrika.

Het nieuwe Nederlandse bandje WIES laat het publiek genieten van Indierock met een elektronisch poplaagje en expressieve teksten.

Daarnaast zijn er optredens van onder meer de Haagse band Goldband. Met het nummer Mijn Stad won Goldband eind december de Haagse Song van het Jaar.

Voodoo Chambers is een gloednieuw Haags trio met broeierige rock, elektronische soundscapes en de ratelende drums van Koen Herfst.

Cairo Liberation Front is een Nederlands trio dat zich bekwaamt in electrochaabi: de swingende combinatie van westerse elektronica en Noord-Afrikaanse chaabi, traditionele straatdansmuziek.

Ook Three Little Clouds, Millionaire, Queens Pleasure en Dan August treden op. De komende tijd wordt het programma van het festival tijdens Koningsnacht en -dag verder bekend gemaakt. Alle optredens zijn gratis te bezoeken.

LEES OOK: 275.000 bezoekers voor The Life I Live in Den Haag

Meer over dit onderwerp:
FESTIVAL DEN HAAG
Deel dit artikel: