Luuk Koopmans over interesse van andere clubs: 'Eerst zorgen dat ADO erin blijft'

DEN HAAG - Luuk Koopmans is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij ADO Den Haag. De prestaties van de doelman vallen niet alleen in Den Haag op. Meerdere eredivisieclubs en ook buitenlandse clubs zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van de 26-jarige Brabander. Koopmans houdt zich er naar eigen zeggen op dit moment niet mee bezig: 'We hebben wel andere dingen te doen denk ik'.

VI meldde eerder deze week dat er meerdere clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van Luuk Koopmans. Het zou gaan om drie eredivisieclubs en een aantal clubs uit Duitsland en Engeland. Naar eigen zeggen is de doelman niet zo bezig met de interesse. 'Ik heb gelezen dat er interesse zou zijn, maar daar houd ik me op dit moment niet zo mee bezig. Het is positief dat je na twintig wedstrijden voor ADO te hebben gespeeld in de belangstelling staat, maar verder weet ik er weinig van. Het belangrijkste is dat ADO erin blijft dit seizoen'.

De 26-jarige keeper werd afgelopen zomer gehuurd van PSV en wordt na afloop van dit seizoen automatisch voor drie jaar overgenomen. De eerste paar wedstrijden van dit seizoen moest Koopmans nog genoegen nemen met een plaats op de bank, maar toen Robert Zwinkels geblesseerd raakte pakte hij zijn kans. ADO is de eerste club waar Koopmans mee in de eredivisie speelt. Eerder verdedigde hij de kleuren van MVV Maastricht en TOP Oss.

LEES OOK: Malone wordt gemist bij tobbend ADO: 'Hoop er na interlandbreak weer te zijn'

Meer over dit onderwerp:
LUUK KOOPMANS ADO DEN HAAG
Deel dit artikel: