Pieter Kuipers terug op Radio West

DEN HAAG - Presentator Pieter Kuipers keert terug op het oude nest: vanaf zondag 22 maart presenteert hij het nieuwe programma 'Muziek van alle Tijden' op Radio West. Pieter treedt in de voetsporen van de illustere Leen 'Ouwe Joekel' Huisman en Arie 'Muzieksafari' Alleblas.

Kuipers presenteerde vanaf 1994 het ochtendprogramma op Radio West en verhuisde zo'n tien jaar later naar de middag met het programma 'Het Gesprek van de Dag'. Hierin konden luisteraars hun mening geven op actuele onderwerpen. Nu gaat Pieter Kuipers muziek draaien op verzoek van luisteraars.

'Het is goed dat Radio West gehoor geeft aan de vele verzoeken van met name de oudere luisteraars om weer een verzoekplatenprogramma op zondagmorgen te programmeren', zegt Kuipers enthousiast. 'Ik vind het een eer om in de voetsporen te treden van Arie en Leen, en hoop dan ook vele verzoekjes binnen te krijgen.' En dat mag volgens Pieter echt alles zijn: van Willeke Alberti tot Marco Bakker en van Glenn Miller tot Elvis Presley.

Iedere zondag

Muziek van alle Tijden is vanaf 22 maart iedere zondag tussen 9.00 uur en 10.00 uur te beluisteren op Radio West. Wie een verzoekje heeft, kan dat mailen aan Pieter: muziekvanalletijden@omroepwest.nl. 'Ik heb er echt zin in!', laat Pieter Kuipers weten.

Klassiek op West met Aad de Been is vanaf zondag 22 maart weer te horen van 7.00 uur tot 9.00 uur op Radio West.

Meer over dit onderwerp:
RADIO WEST PIETER KUIPERS MUZIEK
Deel dit artikel: