Minister-president Mark Rutte trots op supportersverenigingen ADO Den Haag

DEN HAAG - Supportersverenigingen Fansupport, FCDH en Haagsche Bluf van ADO Den Haag zijn de hele week al hard aan het werk om het verpleegpersoneel in ziekenhuizen en verzorgingshuizen en ouderen met mooie spandoeken een hart onder de riem te steken. Zaterdag kregen zij onverwachts een wel heel mooi compliment.

Terwijl een groepje bezig was met het ophangen van een nieuw spandoek bij verzorgingshuis Oldael, liep toevallig minister-president Mark Rutte voorbij. 'Hij vond het een super attente actie van ons en was er trots op', zegt Patrick Goos, één van de initiatiefnemers. 'Dat is natuurlijk gaaf om te horen.'

Natuurlijk werd er een selfie gemaakt van het mooie moment. Dat kreeg een nog mooier geel-groen tintje door de foto te maken met de 94-jarige Dolf Niezen erbij. De voormalig doelman van ADO is de nog enig levende speler van de kampioensselectie uit 1943, en woont in verzorgingshuis Oldael.

Omroep West maakte eerder deze week een reportage van de spandoekenmakers van ADO Den Haag.

Rutte ook naar de Haagse Markt

Premier Mark Rutte bezocht zaterdag ook de Haagse Markt. De markt kreeg het afgelopen week zwaar te verduren. Woensdag besloot waarnemend burgemeester Remkes de markt per direct te sluiten. Het was er volgens hem te gevaarlijk omdat mensen te dicht op elkaar stonden. Vrijdag mocht de poort weer open, maar er waren strikte maatregelen om het voor klanten en kraamhouders veilig te houden. Rutte sprak zaterdag kort met ondernemers en bezoekers op de markt.

LEES OOK: ADO zegt contracten van hoofdtrainer en negen spelers formeel op

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG CORONAVIRUS MARK RUTTE
Deel dit artikel: