Zes verdachten aangehouden na gewelddadige woningoverval Rijnsburg

RIJNSBURG - De politie heeft zes verdachten aangehouden die betrokken zouden zijn bij een gewelddadige woningoverval in Rijnsburg. Bewoners van een huis aan de Rijnsburgerweg zijn zaterdagavond door een groep mannen overvallen. Een 35-jarige man werd hard geslagen met een voorwerp en raakte gewond.

De politie werd rond 21.45 uur gebeld over de overval. De bewoners zijn door vier tot zes overvallers belaagd. Die droegen allemaal gezichtsbedekking. Na de overval ging de groep er met buit vandoor in een grijze BMW. Later in de nacht hielden agenten in Noordwijk bij een geparkeerde grijze BMW drie verdachten aan. Vervolgens werden in een woning aan de Van Limburg Stirumstraat nog eens drie verdachten aangehouden.

Het gaat om vijf mannen en een vrouw: een 33 en 26-jarige uit Hillegom, een 28-jarige uit Lisse, een 33-jarige uit Oegstgeest, een 24-jarige zonder vaste woonplaats en een 24-jarige vrouw. De zes zitten nog vast en worden gehoord.

Verdovende middelen gevonden

In de Noordwijkse woning waar de drie verdachten zijn aangehouden, zijn verdovende middelen en vuurwapens gevonden. Die zijn in beslag genomen.

De politie doet verder onderzoek naar de zaak. Wie tussen 21.30 en 22.00 uur iets verdachts heeft gezien op de Rijjnsburgerweg, wordt gevraagd zich te melden.

Meer over dit onderwerp:
RIJNSBURG OVERVAL
Deel dit artikel: