Lintjesregen 2020: Lees hier wie er in Delft een lintje heeft gekregen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau © Kanselarij der Nederlandse Orde
DELFT - In Delft zijn negen inwoners Koninklijk onderscheiden. Zes inwoners zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en drie inwoners .tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Tekst zoals aangeleverd door de gemeente Delft

De heer Ted Barendse - Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Vanwege zijn vrijwilligerswerk voor Delftse Schaak Club en als trainer, begeleider en coach voor de jeugd op landelijk niveau voor de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.

Prof.dr.ir. Klaas van Breugel - Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Vanwege zijn inzet voor de Christelijk Gereformeerde kerk Delft, en tevens voor zijn expertise en belangeloze bijdrage aan de kennisontwikkeling en praktijktoepassing van beton en betonconstructies in de bouwpraktijk van Nederland en daarbuiten.

De heer Tim Dröge - Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Vanwege zijn bijdrage aan het bewaken en versterken van de hoge kwaliteit van de juridische dienstverlening in het notariaat en zijn vrijwillige inzet voor organisaties op het gebied van cultuur, sport en zorg en welzijn.

Mevrouw Joke Graafland - de Vries - Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vanwege haar vrijwilligerswerk als activiteitenbegeleidster bij de Stichting Vrije Tijd en Vorming in Delft met de organisatie van vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.

De heer Martin de Jong- Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vanwege zijn vrijwilligerswerk voor evangeliegemeente Morgenstond en de protestantse wijkgemeente Binnenstad-Vrijenban, tevens als voorzitter van het Interkerkelijk Sociaal Fonds.

De heer Albert Moes -Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vanwege zijn vrijwilligerswerk voor de Protestantse Gemeente Delft, als bestuurslid van vakbond CNV en als vrijwilliger bij de Voedselbank.

De heer Joost Scholtsz - Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vanwege zijn jarenlange inzet als vrijwilliger bij Meet the Dutch, het programma van IHE (Delft Institute of Water Education) dat buitenlandse studenten van verschillende continenten koppelt aan gastgezinnen en de studenten laat kennismaken met de Nederlandse cultuur.

Mevrouw Petronella Smoor-Dijkxhoorn - Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vanwege haar vrijwilligerswerk voor de Protestantse Gemeente Delft en haar inzet voor Ouderensoos Immanuel.

Mevrouw Elisabeth Wallenburg - Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vanwege haar jarenlange inzet als vrijwilliger bij Meet the Dutch, het programma van IHE (Delft Institute of Water Education) dat buitenlandse studenten van verschillende continenten koppelt aan gastgezinnen en de studenten laat kennismaken met de Nederlandse cultuur.