Voormalig ADO-directeur Manders aan de slag bij NAC

DEN HAAG - Voormalig algemeen directeur van ADO Den Haag, Mattijs Manders, gaat als algemeen directeur aan de slag bij NAC Breda. Manders stond drie jaar aan het roer van ADO, waarna hij vorig jaar juli aan de slag ging als algemeen directeur bij de Eredivisie CV.

Als directeur bij de Eredivisie CV kwam Manders tot de conclusie dat zijn hart meer ligt bij het leiden van een club. 'Het was een uitdaging om alle clubs in deze tijd op één lijn te krijgen, maar het primaire doel was het vinden van een balans tussen het clubbelang en Eredivisiebelang', aldus Manders. 'Ondanks de verschillende afwegingen die clubs daarbij maken, was er al die tijd respect en wederzijds begrip voor ieders standpunten.'

Jan de Jong volgt als interim-directeur Manders op bij de Eredivisie CV. De Jong was eerder directeur van NOS en Feyenoord.

Terug naar Brabant

Manders keert met zijn werk bij NAC terug naar Brabant waar hij oorspronkelijk vandaan komt. Hij start op 1 juni aanstaande bij de Bredase club. Bij ADO werd Manders vorig jaar opgevolgd door de Hagenaar Mohammed Hamdi.

LEES OOK: Scheidend ADO–directeur Mattijs Manders laat club met een gerust hart achter

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG EREDIVISIE
Deel dit artikel: