Geen nieuwe datum concerten Kings of Leon en Snow Patrol in Zuiderpark

DEN HAAG - Kings of Leon en Snow Patrol zullen niet samen in Den Haag optreden. Het dubbelconcert in het Zuiderpark kan door het coronavirus volgende maand niet doorgaan. Organisator MOJO heeft bekendgemaakt dat er geen nieuwe datum voor het concert komt.

Het concert stond gepland voor vrijdag 26 juni. Niet alleen Kings of Leon en Snow Patrol zouden die avond optreden, ook de Amerikaanse indierockband Indian Askin en de Britse band Stereophonics stonden op het affiche.

Een van de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen om het coronavirus te bestrijden is een verbod op evenementen tot 1 september. Organisator MOJO heeft geprobeerd om een vervangende datum voor het programma te vinden, maar dit is niet gelukt. Vandaar dat de organisatie heeft besloten de show te annuleren. Mensen die een kaartje hebben gekocht hebben van Ticketmaster een e-mail ontvangen met hoe ze hun geld terug kunnen krijgen. Ook kunnen ze kiezen voor een kaartje voor een ander concert van MOJO.

Editors

Het concert van de band Editors werd eerder al door MOJO geannuleerd. De Britse band zou een dag later in het Zuiderpark optreden, maar de organisatie liet vorige week al weten dat het niet mogelijk was om het concert naar een andere datum te verplaatsen.

LEES OOK: Kings of Leon en Snow Patrol samen naar Zuiderpark

Meer over dit onderwerp:
KINGS OF LEON ZUIDERPARK SNOW PATROL
Deel dit artikel: