ADO Den Haag start met verkoop seizoenkaart

DEN HAAG - ADO Den Haag-fans kunnen vanaf dinsdag hun seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021 verlengen of kopen. De Haagse club start om 12.00 uur de campagne voor het nieuwe seizoen.

Daarmee volgt ADO Den Haag het voorbeeld van veel andere clubs die ook gestart zijn met de verkoop van de jaarkaarten. Zo startte FC Twente vorige week met de verkoop. De Tukkers verkochten op de eerste dag al dik zevenduizend kaarten.

De club uit het Oosten van het land heeft nagedacht over een manier om fans te compenseren voor thuiswedstrijden die zonder publiek moeten worden. Behalve volledig afzien van een tegemoetkoming, kunnen supporters die ook laten bijschrijven op een tegoedkaart voor consumpties in het stadion of het geld laten verrekenen met de aanschaf van een kaart voor het seizoen 2021/22. ADO Den Haag maakt dinsdagmiddag haar voorwaarden bekend.

Moeilijke tijden

Vrijdag maakte ADO bekend dat het een akkoord heeft bereikt met het personeel en de spelers over een tijdelijke salarisverlaging. Op de website van de Haagse club liet algemeen directeur Mohammed Hamdi weten dat ADO keihard wordt geraakt door de coronapandemie.

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG DEN HAAG VOETBAL
Deel dit artikel: