Mandy van den Berg keert terug naar de eredivisie met overstap naar PSV

NAALDWIJK - De Westlandse voetbalster Mandy van den Berg speelt komend seizoen voor PSV. De 29-jarige verdedigster stapt na dit seizoen transfervrij over van de Spaanse club Valencia CF. Dat maakt PSV woensdag bekend.

'Ik kan niet wachten om te beginnen en kijk uit naar mijn terugkeer op de Nederlandse velden', laat Van den Berg weten. De Naaldwijkse verhuisde begin 2018 naar Spanje, nadat een avontuur bij de Engelse club Reading mislukte. Van den Berg speelde eerder voor onder meer ADO Den Haag en Liverpool. Ze begon haar carrière bij RKVV Westlandia in haar geboortedorp Naaldwijk.

Volgens de Westlandse is een terugkeer naar Nederland altijd een optie geweest. 'Een terugkeer naar de eredivisie is altijd iets geweest wat ik een keer zou willen. De vraag was alleen wanneer. Nu is dat moment daar. Ik kijk er enorm naar uit om na acht jaar weer thuis te komen in Nederland en met mijn nieuwe uitdaging aan de slag te gaan.'

mandyvdberg4

LET THE JOURNEY BEGIN! Per 1 juli ben ik speler van de @psvvrouwen. Ik kan niet wachten om te beginnen en kijk uit naar mijn terugkeer op de Nederlandse velden. PSV, bedankt voor jullie vertrouwen, op naar mooie successen! 🔴⚪️

Sari van Veenendaal

Van den Berg heeft een contract voor twee jaar getekend. Eerder maakte PSV al bekend dat ook keepster Sari van Veenendaal transfervrij de overstap maakt naar de club uit Eindhoven.

LEES OOK: Voetbalster Mandy van den Berg vertrekt bij voetbalclub Valencia

Meer over dit onderwerp:
MANDY VAN DEN BERG WESTLAND PSV VOETBAL
Deel dit artikel: