Bekerheld VVSB trekt na anderhalf jaar kicksen weer aan

KATWIJK - Aanvaller Maikey Parami is vanaf volgend seizoen weer op de amateurvelden te zien. De oud-speler van VVSB en Rijnsburgse Boys heeft getekend bij hoofdklasser FC Rijnvogels. Parami genoot landelijke bekendheid toen hij als speler van VVSB in de kwartfinale van de KNVB-beker de winnende treffer maakte tegen FC Den Bosch.

Anderhalf jaar geleden stopte Parami abrupt met voetballen. De vleugelflitser zei toen dat hij spelen op hoog amateurniveau niet kan combineren met zijn werk, gezin en studie. 'Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en anderhalf jaar na zijn besluit kan FC Rijnvogels in het nieuwe seizoen genieten van de diensten van Maikey', schrijft zijn nieuwe club uit Katwijk.

Na die kwartfinale in de nationale beker kreeg Parami bekendheid als Hema-stagiaire. Hij moest de dag na zijn winnende goal weer stagelopen bij het bedrijf en de cameraploegen kwamen massaal op de vestiging in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam af om het goudhaantje op camera vast te leggen.

LEES OOK: West Sport Archief: TONEGIDO wint in 2002 bekerfinale na strafschoppen

Meer over dit onderwerp:
FC RIJNVOGELS VVSB AMATEURVOETBAL
Deel dit artikel: