Scooterrijder zwaar mishandeld op Scheveningen

DEN HAAG - Een scooterrijder is zaterdagavond zwaar mishandeld op Scheveningen. Dat meldt de politie. Aanleiding zou een opmerking over het rijgedrag van een automobilist zijn geweest. De politie zoekt naar getuigen.

Het slachtoffer reed rond 22.00 uur op zijn scooter op de Scheveningseslag in Den Haag. Plotseling werd hij bijna aangereden door een zwarte Volkswagen Golf GTI. Toen hij de bestuurder van de Volkswagen daarover aansprak werd hij hard op zijn kaak geslagen. Vervolgens zag de bestuurder van de scooter dat de Volkswagen wegreed.

De scooterrijder is daarop achter de auto aangereden. Op de Strandweg ter hoogte van de Keizerstraat kwamen de mannen elkaar weer tegen en ontstond er opnieuw een discussie. De bestuurder van de auto die eerder had geslagen sloeg de scooterrijder opnieuw, maar nu met een hard voorwerp.

Getuigen gezocht

Het slachtoffer raakte volgens de politie zwaar gewond aan zijn oog en moest worden vervoerd naar het ziekenhuis. Uit onderzoek is gebleken dat anderen gezien moeten hebben wat er gebeurde. De politie wil graag met deze mensen praten.

De Haagse nachtburgemeester Pat Smith roept op Facebook op, om naar aanleiding van deze en andere gebeurtenissen in actie te komen, vooral via oproepen aan de gemeente Den Haag om een eind te maken aan overlast op de Scheveningse Boulevard.

Meer over dit onderwerp:
DEN HAAG
Deel dit artikel: