Kiki Bertens ook in 2021 in actie op tennistoernooi Rosmalen

WATERINGEN - Kiki Bertens heeft de organisatie van het Libéma Open beloofd dat ze volgend jaar weer van de partij is op het grastoernooi in Rosmalen. De Wateringse tennisster zou dit jaar al meedoen aan het gecombineerde WTA- en ATP-toernooi in Nederland, maar het Libéma Open werd vanwege de coronacrisis geschrapt.

Bertens heeft daarom nu al beloofd om in de zomer van volgend jaar alsnog te komen. Het grastoernooi staat gepland van 5 tot en met 13 juni 2021.

libemaopen

Awesome news!
World no. 7 @kikibertens and world no. 5 @medwed33 have confirmed for Libéma Open 2021!

Read more via the link in our bio.

#libemaopen

De Belgische Kim Clijsters, viervoudig grandslamkampioene, had eerder al de hoop uitgesproken dat zij in 2021 ook van de partij is. 'Ik hoop dat ik volgend jaar weer kan deelnemen. Maar je weet natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren', zei de 37-jarige Belgische, winnares van het toernooi in 2003, onlangs op social media. 'Ik kijk er wel naar uit om dat nog eens mee te maken. Het is altijd een leuk toernooi geweest, zo direct na Roland Garros. Het is een stuk minder hectisch dan Parijs en er komen altijd veel fans.'

Vijf matchpoints

Vorig jaar behaalde Bertens de finale van het tennistoernooi van Rosmalen. Ze verloor toen met 6-0, 6-7, 5-7 van de Amerikaanse Alison Riske. De Westlandse liet die wedstrijd vijf matchpoints onbenut.

Meer over dit onderwerp:
KIKI BERTENS TENNIS ROSMALEN
Deel dit artikel: