Drie aanhoudingen na mishandeling agente

DEN HAAG - Een agente is woensdagmiddag gewond geraakt bij de aanhouding van een 30-jarige man in een woning aan de Bosboomstraat in Den Haag. De agente kreeg hierbij een klap in het gezicht van een 18-jarige vrouw die op dat moment ook in de woning aanwezig was. Zij werd net als een 65-jarige Hagenaar ook gearresteerd.

De politie ging woensdag rond 17.40 uur naar de Bosboomstraat in Den Haag, omdat iemand in de woning bedreigd zou worden. De agenten wilden hier een 30-jarige man arresteren. Tijdens de aanhouding bemoeiden enkele andere personen die in de woning aanwezig waren zich met de arrestatie. In het tumult dat daardoor ontstond kreeg een agente een klap in haar gezicht en raakte gewond aan haar arm. De agente heeft hiervoor aangifte van mishandeling gedaan.

Een 18-jarige Haagse vrouw werd als verdachte voor de mishandeling aangehouden. Een 65-jarige man uit Den Haag wilde voorkomen dat de vrouw gearresteerd zou worden en raakte in worsteling met een andere agent. Ook deze man is vervolgens door de politie meegenomen.

Meer over dit onderwerp:
POLITIE MISHANDELING
Deel dit artikel: