ADO Den Haag aast op Jong PSV-spits Amar Catic en heeft keeperstrainer gevonden

DEN HAAG - ADO Den Haag hoopt zich komende week te versterken met Amar Catic. De 21-jarige spits van Jong PSV heeft een aflopend contract en kan zodoende transfervrij binnengehaald worden. Zijn debuut in de hoofdmacht maakte Catic op 29 augustus 2019 tijdens de Europa League-wedstrijd met Apollon Limassol.

Ook de positie van keeperstrainer wordt snel ingevuld. ADO benaderde oud-spelers Max de Jong en Rene Stam, maar beiden besloten anders. De keuze is nu gevallen op Hans Segers. De 58-jarige voormalig doelman werkte eerder samen met Martin Jol bij Tottenham Hotspur en Fulham. In Nederland trainde hij eerder de keepers van PSV, RKC en FC Eindhoven.

Of Randy Wolters en Kai Heerings langer aanblijven bij ADO is nog niet bekend. Het duo trainde de afgelopen periode mee met de Haagse club om hun conditie op peil te houden. Het technisch hart heeft nog geen beslissing genomen of het een vervolg krijgt. De Haagse selectie heeft nu een aantal weken vakantie.

Nieuwe shirts onderweg

ADO hoopt half juli de shirts voor aankomend seizoen te presenteren. Aankomende week wordt gesproken over de invulling van het oefenprogramma. Een aantal oefenduels van de Haagse club zullen op FoxSports worden uitgezonden.

LEES OOK: KNVB: Voorlopig geen zondagavondwedstrijd in Eredivisie

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG VOETBAL
Deel dit artikel: