Aarlanderveen vergeten door KNVB: loting moet opnieuw

AARLANDERVEEN - Aarlanderveen is vorige week over het hoofd gezien bij de loting om het laatste startbewijs voor de TOTO KNVB Beker volgend seizoen. Dat meldt mediapartner Studio Alphen. Woensdagmiddag wordt opnieuw geloot en dus mag de zaterdag-derdeklasser nog altijd dromen van een wedstrijd tegen bijvoorbeeld Ajax of Feyenoord.

Ieder seizoen plaatsen de vier halvefinalisten van de districtsbeker West II zich voor de kwalificatieronde van het bekertoernooi voor betaalde voetbalclubs. Vanwege de coronacrisis is het regionale bekertoernooi nooit uitgespeeld. De voetbalbond heeft een ranglijst gemaakt op basis van de eerdere resultaten van alle zestien achtstefinalisten dit bekertoernooi. FC Rijnvogels, Capelle en Den Hoorn kwamen als besten uit de bus; RKAVV, SVC'08 en Aarlanderveen eindigden gelijk.

Loting zou moeten uitwijzen welke ploeg het vierde en laatste ticket zou ontvangen. De loting vond vorige week plaats, maar nu blijkt dat de KNVB was vergeten om Aarlanderveen in de koker te stoppen. De loting tussen RKAVV en SVC'08, met SVC als uiteindelijke winnaar, moet opnieuw. Dat gebeurt woensdagmiddag. De gelukkige van de drie plaatst zich voor de TOTO KNVB Beker.

LEES OOK: Juichen zonder geluid kan niet: 'Aanmoedigen moet luid'

Meer over dit onderwerp:
AMATEURVOETBAL VOETBAL KNVB
Deel dit artikel: