Auto's, motoren, quad en 12.000 euro in beslag genomen, drie aanhoudingen na drugsonderzoek

Bij de inval werden onder andere twee auto's in beslag genomen
Bij de inval werden onder andere twee auto's in beslag genomen © Politie
ZOETERMEER - De politie heeft woensdag na huiszoekingen in Zoetermeer drie verdachten aangehouden voor de handel in cocaïne. De twee hoofdverdachten worden ervan verdacht dealers aan te sturen die de cocaïne voor hen leverden. Een derde verdachte is aangehouden voor witwassen. Ook werden diverse luxe goederen in beslag genomen.
De politie onderzocht woensdag twee woningen en een opslagloods in Zoetermeer. Hierbij trof de politie diverse luxe goederen aan, zoals twee auto's, vier motoren, een quad en dure merkkleding. Daarnaast werden er verdovende middelen en ongeveer 12.000 euro contant geld aangetroffen.
De twee hoofdverdachten zijn een 34-jarige man uit Leidschendam en een 22-jarige Hagenaar. Zij zouden er voor zorgen dat de cocaïne op afgesproken ontmoetingsplaatsen werd geleverd. Ook worden zij ervan verdacht dat zij met onverklaarbaar vermogen luxegoederen hebben gekocht.

Witwassen

Bij de huiszoekingen werd ook een 26-jarige bewoonster aangehouden. De politie vermoedt dat zij betrokken is geweest bij de het witwassen van de opbrengst van de drugshandel.
Naast auto's werden ook een quad, motoren en 12.000 euro in beslag genomen
Naast auto's werden ook een quad, motoren en 12.000 euro in beslag genomen © Politie